Phone: (004) 0311.00.12.10
Email: reservation@livinghotel.ro
Book Now
Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.livinghotel.ro este un site comercial, proprietate a SC TOTAL ANTHEIM SRL, care permite efectuarea de rezervări de camere si apartamente in structura LIVING APARHOTEL proprietate a SC TOTAL ANTHEIM SRL.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în următoarele paragrafe.
Pentru oricare alte informatii va rugam sa ne contactati.

Confirmarea:

Cererea de disponibilitate nu are caracter obligatoriu si nu i-a forma unui contract nici pentru client nici pentru hotel.
Confirmarea rezervarii pe care Living Hotel o transmite Clientului este coercitiva pentru ambele parti.
Garantia pentru confirmare poate fi efectuata prin transfer bancar sau cu cartea de credit. In cazul promotiilor nerambursabile retinerea sumei pentru garantie va fi efectuata in momentul primirii confirmarii.

SOSIRE SI PLECARE:

  • Check –in: 14.00 AM
  • Check – out: 11:00 AM.

Late CHECK OUT

la solicitarea clienților și când hotelul dispune de camere ,  este posibila utilizarea camerei dupa ora 11.00 AM. Pentru a rămâne până la ora 23:00 se va aplica un procent de 50% din tariful afișat.
Bagajele pot fi păstrate in camera de bagaje, gratuit,  pentru 24 de ore.

Early CHECK IN

Este posibila utilizarea camerei incepand cu ora 9.00 AM a zilei de sosire. Early check va putea fi posibil doar in caz de disponibilitate al camerei.

Copiii:

Cazarea copiilor până la 7 ani este gratuita. Pentru copii între 7-14 ani se percepe 50% din tariful camerei, iar pentru copii peste 14 ani, tariful este intreg.

Micul dejun:

Servit in camera doar la cerere expresa in momentul efectuarii cazarii.

 Rezervare:

Pentru garantarea rezervarii se cere o carte de credit valabila pentru care vor fii cerute detaliile acesteia.
Nu se va retine niciun depozit in mometul rezervarii. Plata se efectueaza in momentul plecarii.

Anularea rezervării:

Orice anulare de rezervare se va face contactând serviciul rezervări in scris. Nu se accepta anulari de rezervare telefonice.
Nu se vor aplica penalizări dacă anularea rezervării se va face cu cel puțin 72 de ore înaintea sosirii. Pentru anularile efectuate dupa acesta perioada, de pe cartea de credit va fii retinut 50% din costul total al sejurului ( in cazul unei singure nopti) sau 100% din costul total al primei nopti ( in cazul unui sejur de mai multe nopti).

Tarife:

Acestea diferă în funcție de tipologia camerei  și de numărul de persoane.

Modalități de plată:

Este acceptată plata numerar (RON si EUR), cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro, American Express), transfer bancar.

Fumatul:

În Aparthotelul nostru nu există camere destinate fumatorilor. Fumatul este permis doar in spatiile deschise.

Siguranța:

Aparthotelul și spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video.
Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate din apartamente sau din incita hotelului.

Politica de confidentialitate:

Living ApartHotel opereaza in conformitate cu cele mai inalte principii etice respectand politicile de confidentialitate.
Datele colectate au singurul scop de a satisface furnizarea serviciul solicitat. Aceste informatii pot fi comunicate doar persoanelor autorizate din domeniul de activitate si pot fi utilizate exclusiv pentru fidelizarea clientului.
Daca ati consimtit folosirea datelor dumneavoastra pentru primirea newsletter-ului nostru, adresa dumneavoastra electronica este disponibila doar provider-ului nostru de web site pentru distrubuirea newsletter-ului si nu va fii transmisa tertilor.
Informatiile personale nu vor fi in niciun caz publicate sau cedate sub nicio forma si vor fii sterse imediat ce nu vor mai fi necesare.

 Responsabilități:

Clientul este răspunzator pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirii, mobilierului și echipamentelor hotelului.

Comportament:

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjează alți clienți.

Fidelizare:

Ne rezervăm dreptul de a acorda bonusuri și discounturi în scopul fidelizării clienților noștri.

Clauze finale:

Considerăm că orice client în momentul accesării oricărui serviciu oferit de aparthotelul nostru, a luat cunoștință de termenii și condițiile menționate mai sus și le-a acceptat tacit.

Politica hotelului poate fi modificată oricand fără notificare.